tisdag 30 november 2010

Levande adventskalender

Snart är det jul och lov! Eleverna i klass 5 har startat en "levande" nedräkning mot ledigheten. Eleverna har lottats ihop två och två och tilldelats ett datum. När det är deras tur att "öppna luckan" så gör de det genom att underhålla klassen i några minuter tex genom att sjunga en sång, göra en tävling, berätta en rolig historia mm.

Vi får en gemensam mysig start på morgonen och utan att eleverna tänker på det så har de övat på att prata inför klassen och presentera något muntligt.

//Johanna & Tina

9 kommentarer:

Tina sa...

Tänkte trycka gilla! Men det funkar ju inte här. ;) Funderar annars på Creative Commons. Vi kanske bör förtydliga vad vi lägger upp och under vilken licens om inget annat angives. Eller vad tror du Fröken Johanna?

Johi sa...

Men privata foton måste väl ändå vara ok???? ;-) Eller menar du att jag ska skydda "mitt" kort?

Tina sa...

Nej men frågan är om du/vi delar med oss av våra bilder. Creative Commons kan tala om för andra om de får använda våra bilder i bloggen. Eller hur vi nu vill ha det..... Väldigt vacker gran!

Johi sa...

Bra tänkt! Kan inte du klura något på det och lägga in som en gadget i vänsterkant? Jag måste bli bättre på cc-licenser känner jag...

Tina sa...

Vi kikar på det!

cuddefors sa...

Kul idé med levande kalender!

tyckare sa...

Hej!
Kollar runt och visar en handläggare er blogg!

Helena sa...

Jättebra idé med levande kalender - toppen :)

Sophia sa...

Bra idé!